e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. | тел.: +38‎0 68 735 22 67

Візи в Україну
  • Гостьова Віза типу С
  • Віза типу С Туристична
  • Віза типу D Бізнес
ДОКЛАДНІШЕ
Тимчасова посвідка на проживання в Україні
  • Підстави
  • Термін
ДОКЛАДНІШЕ
Постійна посвідка на проживання в Україні
  • Підстави
  • Термін
ДОКЛАДНІШЕ
Громадянство України
  • Підстави
  • Термін
ДОКЛАДНІШЕ

ПОСТІЙНИЙ ТА ТИМЧАСОВИЙ ДОЗВІЛ НА ПРОЖИВАННЯ, ГРОМАДЯНСТВО в Україні

Візи в Україну

Віза в Україну за запрошенням:

  • Гостьова Віза типу С – запрошення від приватної фізособи.
  • Туристична Віза типу С - запрошення українського туроператора.
  • Віза типу D Бізнес - запрошення від юридичної особи.

Терміни дії віз:

  • транзитні (тип „В", дозволений строк перебування до 5 днів);
  • короткострокові (тип „С", дозволений строк перебування не перевищує 90 днів протягом 180 днів з дати першого в'їзду);
  • довгострокові (тип „Д", видається для в'їзду в Україну з метою оформлення документів, що дають право на перебування або проживання в Україні на строк, що перевищує 90 днів).

Вартість та строки отримання Віз в Україну:

  • Гостьова або туристична Віза типу С: до 5 робочих днів.
  • Віза типу D Бізнес: до 20 робочих днів.

Що потрібно для запрошення?
Для отримання запрошення від Вас потрібно тільки відсканована копія паспорта іноземця, якому потрібно запрошення.

Термін виготовлення та реєстрації запрошення: 10 робочих днів.

В залежності від Ваших завдань, ми допоможемо Вам підібрати підстави для отримання того чи іншого статусу, допоможемо зібрати необхідні документи. Кожен випадок індивідуальний, звертайтеся, вирішимо Вашу задачу разом.

Задайте запитання, замовте консультацію!


Тимчасовий дозвіл на проживання в Україні

Дозвіл на проживання — це право іноземця або особи без громадянства проживати на території України на підставах, визначених українським законодавством.

Підстави для отримання посвідки на проживання:

  • Працевлаштування в Україні.
  • Возз'єднання з сім'єю, де один з подружжя – громадянин України.
  • Возз'єднання з сім'єю, де один з її членів (чоловік, діти) має тимчасовий дозвіл на проживання в Україні.
  • Реалізація проекту міжнародної технічної допомоги.
  • Робота в релігійній організації.
  • Робота в представництвах та філіях іноземних організацій, компаній або банків.
  • Культурна, освітня, наукова і волонтерська діяльність.
  • Робота кореспондентом або представником іноземного ЗМІ.
  • Навчання.

Для отримання посвідки на проживання від Вас потрібно:

  • Паспорт іноземця.
  • Документ, що підтверджує підставу для отримання посвідки на проживання.
  • Документи про наявність житла в Україні, де особа має право на проживання та реєстрацію.

Терміни отримання: від 15 робочих днів

Документом, що підтверджує право на тимчасове проживання в Україні буде Посвідка на тимчасове проживання. Продовжується щороку.

В залежності від Ваших завдань, ми допоможемо Вам підібрати підстави для отримання того чи іншого статусу, допоможемо зібрати необхідні документи. Кожен випадок індивідуальний, звертайтеся, вирішимо Вашу задачу разом.

Задайте запитання, замовте консультацію!


Постійний дозвіл на проживання в Україні

Для того, щоб отримати посвідку на постійне проживання, потрібно спочатку отримати дозвіл на імміграцію.

Підстави для отримання посвідки на постійне проживання за групами осіб:

Перша група – особи імміграційної квоти:

  • Необхідні країні діячі культури і науки.
  • Висококваліфіковані фахівці, яких потребує Україна.
  • Особи, які інвестували в економіку України не менше 100 тис. доларів США.
  • Повнорідні брат, сестра, дід, баба, внук, внучка громадянина України.
  • Особи, які раніше були українськими громадянами.
  • Батьки, чоловік (дружина) і не повнолітні діти іммігранта (особи, що отримала посвідку на постійне проживання).
  • Біженці або особи, які отримали притулок (після 3 років проживання).
  • Жертви торгівлі людьми (після 3 років встановлення статусу).

Друга група – особи, які можуть стати іммігрантами крім квоти. До них відносяться:

  • Один з подружжя, якщо другий з подружжя, з яким він перебуває у шлюбі понад два роки, є громадянином України.
  • Діти і батьки громадян України.
  • Особи, які мають право на набуття громадянства України за територіальним походженням.
  • Особи, які є опікунами чи піклувальниками громадян України, або перебувають під опікою чи піклуванням громадян України.
  • Особи, імміграція яких становить державний інтерес для України.
  • Закордонні українці, подружжя закордонних українців, їх діти у разі їх спільного в'їзду та перебування на території України.

Для отримання посвідки на постійне проживання від Вас потрібно:

  • Паспорт іноземця.
  • Документ, що підтверджує підставу для отримання посвідки на постійне проживання.
  • Документи про наявність житла в Україні, де особа має право на реєстрацію.

Терміни отримання: від 60 робочих днів

Документом, що підтверджує право на постійне проживання в Україні буде Посвідка на постійне проживання, яка підлягає оновленню при досягненні 25-або 45-річного віку.

В залежності від Ваших завдань, ми допоможемо Вам підібрати підстави для отримання того чи іншого статусу, допоможемо зібрати необхідні документи. Кожен випадок індивідуальний, звертайтеся, вирішимо Вашу задачу разом.

Задайте запитання, замовте консультацію!


Громадянство України

Підстави для отримання громадянства України:

  • Народження.
  • Територіально походження.
  • Прийняття у громадянство.
  • Відновлення в громадянстві.
  • Усиновлення.

Іноземці та особи без громадянства можуть набути громадянства України лише за їх заявою та з дотриманням наступних умов:

  • Визнавати та дотримуватися Конституції і Законів України.
  • Відсутність іноземного громадянства (декларація).
  • Безперервне проживання на території України протягом п'яти років.
  • Безперервне проживання на території України протягом двох років, для осіб які перебувають у шлюбі з громадянами України.
  • Дозволу на імміграцію.
  • Вільне володіння національною мовою.
  • Наявність грошових коштів для існування.

Для отримання громадянства України від Вас потрібно:

  • Паспорт іноземця.
  • Документ, що підтверджує підставу для отримання громадянства.
  • Документи про наявність житла в Україні, де особа має право на реєстрацію.

Терміни отримання: від 6 місяців, в залежності від підстав.

Документом, який підтверджує громадянство України буде паспорт громадянина України

В залежності від Ваших завдань, ми допоможемо Вам підібрати підстави для отримання того чи іншого статусу, допоможемо зібрати необхідні документи. Кожен випадок індивідуальний, звертайтеся, вирішимо Вашу задачу разом.

Задайте запитання, замовте консультацію!


Замовити послугу

 

AktsiyaBlack_UA
Після оформлення послуги у нас Ви можете отримати безкоштовну консультацію юриста чи бухгалтера з будь-якого питання, що цікавить Вас.

Вкажіть, як до Вас звертатися:(*)
Вкажіть, як до Вас звертатися.

Вкажіть контактний телефон:(*)
Вкажіть контактний телефон

Вкажіть E-mail:(*)
Вкажіть E-mail.

Опишіть ситуацію:(*)
Опишіть ситуацію.

Перевірка
Невірний ввод